Veelgestelde vragen

Itsyou staat voor kwaliteit, verbinding, vertrouwen en respect. Vanuit authenticiteit en deskundigheid biedt itsyou coachings- en trainingstrajecten en intervisie aan.

Ja natuurlijk. Je bent altijd welkom als je een vraag hebt over je loopbaan, stress en burn-out, vitaliteit, maar ook over moeilijkere privésituaties.

Trainingen worden georganiseerd voor tolken en vertalers, maar ook voor bedrijven die hun teams een training of intervisie willen geven. Als het bedrijf waar jij voor werkt een training bij itsyou reserveert, dan ben je van harte welkom.

Dat kan zeker. Dat levert je zelfs voordelen op. Neem contact op voor meer informatie. En kijk op de pagina trajectenoverzicht.

Zeker. Als jij je niet te ziek voelt, kun je altijd online aansluiten. Anders verschuiven we jouw afspraak naar een andere datum

Ga naar de training of het coachtraject dat je wilt volgen. Vul het inschrijfformulier in. Je krijgt een automatisch reactie. Itsyou neemt vervolgens per mail contact met je op.

Na inschrijving kun je heel snel beginnen, meestal binnen twee weken.

De trajecten worden gegeven in de coachruimte in Ravenstein of in Margraten/ Maastricht. Het is altijd in een rustige omgeving met voldoende parkeergelegenheid. In Ravenstein is het slechts 5 minuten lopen vanaf het station.

Je ontvangt van itsyou een factuur. Die kun je dan betalen voorafgaand aan de training. Zie voor exacte informatie de Algemene Voorwaarden.

Ja, na elke training en elk coachtraject, krijg je een certificaat van deelname. Het aantal te behalen punten staat op het certificaat. Je krijgt dat digitaal toegestuurd na afloop van het traject en mits je alle huiswerkopdrachten hebt gemaakt en ingeleverd. Het certificaat is erkend door bureau Wbtv.

Open chat
1
Hoi! Hoe kan ik je helpen?