itsyou podcast

Een podcast die je meeneemt …

Luister via

Podcast trailer

Over podcast 'De Tolk'

Ben jij een startende tolk en wil je alles weten over het vak tolken? Luister dan naar deze serie van de podcast De Tolk. Je komt alles te weten over hoe deskundigen omgaan met tolken en wat hun verwachtingen zijn van de tolk. Andere tolken delen hun verhaal met je. En ik, ik neem je mee in hoe je om moet gaan met stress tijdens je werk, wat het belang is van intervisie en hoe je je verder persoonlijk kunt ontwikkelen. Het is dus een podcast vol leuke gesprekken en boordevol tips. Ben je benieuwd? Mis dan de podcast De Tolk niet en schakel meteen over naar de volgende afleveringen.

Alle afleveringen

#1 Introductie

In deze eerste aflevering ga ik mezelf aan je voorstellen. Ik vertel je hoe ik tolk ben geworden en wat ik tijdens mijn 30-jarige carrière tijdens de tolkdiensten heb meegemaakt. Ik vertel je ook waar itsyou coaching voor staat en wat je ervan mag verwachten.

#2 Tolken voor de notaris

Mijn tweede podcast gaat over het tolken voor de notaris. Zelf vind ik dat een van de mooiste tolkdiensten. Waarom? Lees mijn artikel op mijn website. En natuurlijk luister naar de podcast. Notaris Mr. Colette Kruis-Sweere uit Noordwijk vertelt je hoe zij het ervaart om met een tolk te werken en wat voor haar belangrijk is als ze de hulp inroept van een tolk.

#3 De mediator in strafzaken

Een mediator speelt een belangrijke rol bij het oplossen van problemen tussen partijen. Dit kan zijn bij een echtscheiding, maar ook tussen een dader en een slachtoffer. Tineke Otter van In-z vertelt je wat haar ervaringen zijn als mediator bij strafzaken en het werken met tolken.

De podcast host

Simone van de Wijdeven

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint. Velit officia consequat duis enim velit mollit. ExercitationAmet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint.

New episodes

We publish INTERVAL on DAY at TIME.

Be our guest?

Show Name

Listen Now!

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint. Velit officia consequat duis enim velit mollit. Exercitation veniam consequat sunt nostrud amet.

Open chat
1
Hoi! Hoe kan ik je helpen?