Trajecten

Erkend door Bureau Wbtv

Mijn kwaliteiten

Je leert in dit coachtraject welke kwaliteiten je hebt en inzet bij tolken en vertalen, maar ook de kwaliteiten die je nog kunt ontwikkelen.

Meer zelfvertrouwen

Je leert in dit coachtraject hoe je zelf in balans blijft bij moeilijke tolkopdrachten en hoe je anders om kunt gaan met dilemma’s tijdens je werk. 

Werken zonder stress

Je leert in dit coachtraject wat stress is en hoe je stress kunt verminderen zodat je ontspannen je werk kunt doen. 

Vitaliteit in het werk

Je leert in dit coachtraject hoe je fit blijft ondanks onregelmatige werktijden en stress bij sommige tolkdiensten. Zo leer je rustmomenten in te bouwen en anders om te gaan met je werk- en levensritme.  

Tolken zonder stress

Je leert in deze training wat stress is, hoe het ontstaat en wat je er tegen kunt doen. Je gaat concreet oefenen met tolksituaties die jou stress geven.

Vitaliteit in het tolken

Je leert in deze training hoe je fit blijft tijdens je werk. Je gaat in groepsverband oefenen hoe je het tolken kunt afwisselen met  rust- en beweegmomenten. 

Workshop kwaliteiten

Onafhankelijkheid en onpartijdigheid zijn belangrijke waarden van de tolk. Maar in hoeverre speelt jouw eigen karakter een rol bij het behouden van deze waarden in uitdagende situaties? Je leert het in deze workshop.

Intervisie

Heb je een vraag over een lastige situatie binnen je werk waar je zelf niet uit komt? Of wil je graag iets delen? Sluit je aan bij een  intervisiegroep en bespreek jouw specifieke situatie met de groep. Het verrijkt je. Delen is leren.

Tolken in conflictsituaties

Net als de tolk, is de mediator onpartijdig en onafhankelijk. Maar wat doet een mediator? En hoe werken de mediator en de tolk samen in een mediation traject?

Workshop belemmeringen

Iedereen loopt wel eens tegen een obstakel op. Maar waarom en wat zijn obstakels? In deze workshop leer je welke belemmeringen er bestaan, waar ze vandaan komen en hoe deze voor jou persoonlijk zijn. 

Trajectenpakketten

Wil je maximaal profiteren van trainingen, coachtrajecten en intervisie, dan kun je een van de volgende voordelige pakketten kiezen.

Niet gevonden wat je zocht?

Itsyou biedt ook trajecten op maat aan. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Open chat
1
Hoi! Hoe kan ik je helpen?